Mamak'ta Yatırımlar Hızla Tamamlanıyor

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, General Zeki Doğan, Mutlu ve Kutlu Mahalleleri'nin kesiştiği noktada yapımı hızla devam eden kompleksin inşaatını yerinde inceledi.

Belediye Haberleri 27.09.2013 10:20:24 0
Mamak

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, General Zeki Doğan, Mutlu ve Kutlu Mahalleleri’nin kesiştiği noktada yapımı hızla devam eden kompleksin inşaatını yerinde inceledi. Bölgeye ayrı bir değer katacak tesisin çalışmalarını yakından takip eden Akgül, Mamak’ta hizmet kervanının hızla yürüdüğünü söyledi. Mamak Belediyesi’nin bölge insanının ihtiyacına göre yapılması gereken çalışmaları yerinde tespit edip, o hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını belirten Akgül, yapımı devam eden tesisin Mamak’ın önemli projelerinden biri olduğunun altını çizdi.

 

Mahallenin Prestiji Arttı

13 bin 500 metrekarelik alanda inşaatı tamamlanan Mutlu Aile Merkezi ve Bilgi evi’nin çevre düzenleme çalışmaları devam ederken, 6 bin metrekarelik alanda yapımı devam eden Mutlu Kapalı Pazar Alanı Gençlik ve Ticaret merkezi’nin yapımı da yüzde otuz beş seviyesine ulaştı. Geniş rekreasyon alanlarının yanı sıra tarihi konak konseptiyle de herkesi büyüleyecek komplekste A’dan Z’ye her imkanın düşünüldüğünü kaydeden Akgül, “Kültürel ve sosyal faaliyetlerin icra edilebilmesi açısından tesisimiz  geniş düşünülmüş bir yatırım ” dedi. Mahallelerin yalnızca alt yapı ve üst yapı değil her anlamda kalkınması için hayata geçen projelerin mahallelerin değerini arttırdığını ifade eden Akgül, tesislerin bölgeye prestij kazandırdığını kaydetti.

 Mutlu Aile Merkezi ve Bilgi Evi’nde geniş rekreasyon alanlarının yanı sıra, fitness alanı ve çocuk oyun alanı bulunuyor. Mutlu Kapalı Pazar Alanı, Gençlik ve Ticaret Merkezi’nde ise gençlik ve ticaret merkezi, kapalı pazar alanı, fitness grubu, çocuk oyun alanı ve yeşil alanlar bulunuyor.

 

ABDULLAH ORTAÇ/ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10218,6%-0,49
  • DOLAR

    32,17% -0,09
  • EURO

    34,63% -0,49
  • GRAM ALTIN

    2437,70% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3945,09% 0,00